Romania, locul patru la IRB Nations Cup

0
157

Selectionata de rugby a Romaniei a incheiat pe locul patru turneul international IRB Nations Cup de la Bucuresti in ciuda faptului ca a obtinut doua victorii in trei meciuri, cu Italia A si Namibia.

In runda a treia, ultima a turneului, Romania s-a chinuit cu Namibia, formatie pe care o invinge cu 30 de puncte diferenta la Cupa Mondiala din 2003, dar pana la urma jucatorii nostri s-au impus din nou, 28-16, in special datorita plusului de experienta.

Cu Valentin Calafeteanu in zi de gratie, 20 de puncte din lovituri de picior, sustinut excelent de un eseu al lui Brezoianu si un dropgol al lui Vlaicu, Romania a condus in permanenta pe tabela de marcaj, 3-0, 6-3, 19-6 la pauza, 19-16, inainte de a se impune cu 28-16.

Totusi, desi a obtinut doua victorii din trei meciuri la IRB Nations Cup, Romania a incheiat pe locul patru cu opt puncte, la egalitate cu Georgia, echipa de pe locul trei dar care a avut un punctaveraj mai bun.

In primul meci al zilei, Georgia a invins la limita Italia A, 22-20, dupa ce italienii au ratat in ultimul minut o transformare care le-ar fi adus egalul dar si dupa un meci echilibrat dar modest.