România a pierdut categoric cu Australia

Selecţionata de polo pe apă masculin a României a pierdut un nou meci la Mondialele din Australia, 9-15 cu formaţia gazdă, şi va juca în finala pentru locul 11 cu Canada.

Echipa antrenată de Vlad Hagiu nu a reuşit să treacă peste problemele psihice date de ratarea calificării în sferturi şi a pierdut clar disputa cu Australia, reprizele a doua şi a treia fiind dominate copios de gazde.

Dacă prima şi ultima repriză s-au încheiat la egalitate, 3-3 şi, respectiv, 4-4, actele al doilea şi al treilea au fost dominate copios de australieni care s-au impus de fiecare dată cu 4-1.

Rezultat final, Australia – România 15-9, şi echipa noastră va juca în finala pentru locul 11 cu echipa Canadei, cea care a pierdut barajul cu Statele Unite, 11-16, dar care ne-a învins la limită în faza grupelor.

În disputa cu Australia, portarii Dragoş Stoenescu şi Berttini Nenciu au apărat doar şase din cele 21 de aruncări ale gazdelor iar Ghoerghe Dunca a fost cel mai bun jucător al nostru cu patru goluri din cinci aruncări.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...