Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Romania a invins Georgia

Nationala de handbal masculin a Romaniei a reusit astazi sa-si asigure si matematic calificarea la barajul pentru Campionatul European de handbal de anul viitor din Norvegia. Miza o reprezinta acum ocuparea primului loc in grupa, care ne-ar plasa intr-o pozitie favorabila la tragerea la sorti pentru baraj, cu sanse mari de a evita o formatie puternica.

Meciul de astazi nu a fost unul reusit, romanii comitand nenumarate greseli si jucand fara urma de concentrare, fapt ce a permis Georgiei sa ramana in permanenta in plasa Romaniei, gruzinii apropiindu-se chiar si la un gol diferenta pe parcursul reprizei secunde.

Influentati si de valoarea modesta a adversarului, romanii au gresit foarte multe pase si au ratat foarte mult de pe semicerc. Spre deosebire de jocurile anterioare, diferenta nu s-a mai facut in a 2-a repriza, cand Romania a inscris un singur gol mai mult decat Georgia (14-13), ci in prima repriza, la cabina intrandu-se cu 5 goluri avans.

Oboseala si-a spus si ea cuvantul, romanii fiind nevoiti sa joace in decurs de 4 zile doua meciuri la distante foarte mari. Dupa o deplasare in Georgia la mijlocul saptamanii, Romania a facut drumul inapoi, jucand din nou astazi la Constanta.

Stavrositu: „E bine pana la urma ca a fost victorie. Jocul a fost pus pe seama unei multumiri. Toata atentia noastra se indreapta spre meciurile cu Letonia. Cred ca a fost un pic prea devreme. Noi inca nu suntem pusi la punct din toate punctele de vedere. Majoritatea dintre noi avem probleme medicale. Suntem supusi racelii din cauza variatiilor de temperatura. Nu cred ca ar trebui sa punem jocul nostru pe seama oboselii.”

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: