Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Robinho ar putea parasi Realul

Soarta lui Robinho depinde direct proprortional cu cea a antrenorului sau Fabio Capello de pe banca tehnica a madrilenilor. Odata cu venirea italianului, Robinho a fost lasat pe banca de rezerve desi „galacticii” sperau la ora transferului sud americanului de la Santos ca aceasta va deveni liderul echipei, jucatorul in jurul caruia se va construi noua echipa. Totusi, Robinho este vazut momentan ca o rezerva de lux in conditiile in care Capello nu-l foloseste in meciurile oficiale decat in ultimele minute. Acest lucru il nemultumeste in totaltate pe brazilian, care la varsta de 22 ani isi doreste sa evolueze in permanenta, in ciuda concurentei acerbe din lotul Realului.

„Am citit in presa ca Real Madrid doreste sa-l vanda la sfarsitul sezonului pentru 18 milioane de euro. In acest caz as vrea ca directorul sportiv de la Real Madrid, Pedrag Mijatovic sa-mi spuna asta” a declarat pentru OJogo impresarul fotbalistului Vagner Ribeiro. Acesta a mai confimat faptul ca trei cluburi braiziliane si l-ar dori sub forma de imprumut de Robinho, ce a mai fost monitorizat in urma cu doua luni si de AC Milan. Santos, Cruziero si Flamengo sunt cele trei cluburi din Brazilia, ce si-l doresc pe Robinho, atacantul brazilian incepundu-se cariera la Santos.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: