Roberto Carlos: In iunie voi pleca de la Real Madrid

Roberto Carlos, fundasul lui Real Madrid, a declarat ca nu se gandeste sa-si prelungeasca contractul scadent in luna iunie a acestui an, astfel ca va parasi gruparea spaniola.

“Este momentul unei schimbari, am vorbit cu Mijatovici (n.r. – directorul sportiv Pedrag Mijatovici), cu presedintele si voi pleca. Nu îmi voi prelungi contractul. Este decizia mea. Asa cum am luat decizia de a mai ramâne un an, asa am decis acum sa plec. Mai am trei sau patru ani de fotbal si vreau sa joc la nivel maxim, nu stiu daca în Brazilia, în Qatar sau altundeva. Este cea mai buna solutie sa plec acum de la Real Madrid si sa ma gândesc putin la viata mea”, a spus Roberto Carlos.

Criticile pe care le-a primit fundasul brazilian dupa meciului din Champions League cu Bayern Munchen au cantarit foarte mult in decizia sa. “Dupa partida cu Bayern m-am simtit foarte rau, s-a vorbit mult si este momentul sa-mi închei viata sportiva la Real Madrid. Este un moment delicat în viata mea. Sunt foarte trist. Familia mea din Brazilia, dupa meci, a fost foarte trista”, a spus Roberto Carlos.

Stiri recente

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos şi Aris FC, care va avea loc în data de...