Roberto Carlos confirma venirea la Fenerbahce

Fostul international brazilian Roberto Carlos (foto), fundasul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, va evolua din viitorul sezon la campioana Turciei, Fenebahce Istanbul.

In virsta de 34 de ani, Roberto Carlos anuntase inca din luna martie ca se va desparti, la sfirsitul acestui sezon, de gruparea din capitala Spaniei, la care a evoluat in ultimii 11 ani.

“Da, voi juca in Turcia, la Fenerbahce. Este clubul care a aratat cel mai mare interes pentru transferul meu, iar oficialii lui Fenerbahce m-au convins cu proiectul lor. Un element esential l-a constituit si faptul ca Zico este antrenorul lor”, a declarat fotbalistul sud-american presei spaniole.

Campion mondial cu nationala Braziliei, in anul 2002, Roberto Carlos a fost achizitionat de Real Madrid de la formatia italiana Inter Milano, in anul 1996, cind antrenor al madrilenilor era tot Fabio Capello.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...