Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Robbie Fowler va pleca de la Liverpool la finalul sezonului

Antrenorul finalistei Ligii Campionilor, FC Liverpool, Rafa Benitez, a anuntat, vineri, ca a decis sa nu-i prelungeasca intelegerea lui Robbie Fowler (foto), unul dintre fotbalistii preferati de catre suporterii de pe Anfield.

„Am avut o intilnire cu Fowler, iar el a inteles situatia. A fost un jucator foarte folositor si ma bucur ca a evoluat pentru Liverpool, iar pina la finalul sezonului mai sunt doua partide. Va evolua duminica impotriva lui Charlton, iar fanii nostri vor avea ocazia sa-si ia la revedere de la el si sa-i multumeasca pentru tot ce a facut la echipa”, a declarat, vineri, antrenorul lui Liverpool, Rafa Benitez, care a adaugat ca spera ca Fowler sa si poata marca un gol in respectiva partida.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: