Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Rijkaard: Nu le pot reprosa nimic jucatorilor

Antrenorul echipei FC Barcelona, Frank Rijkaard (foto), a declarat ca nu le poate reprosa nimic jucatorilor sai dupa meciul cu Liverpool, în urma caruia formatia catalana a fost eliminata din Liga Campionilor, desi s-a impus cu scorul de 1-0 pe Anfield Road.

„Când am marcat mi-am spus ca orice este posibil si cu putina sansa am fi putut sa ne calificam. Dar rezultatul de pe Nou Camp a complicat lucrurile. A fost un meci emotionant pentru ambele echipe. Liverpool a dat o intensitate fizica jocului, si-au creat si ocazii si ne-au pus probleme. Este greu sa joci aici, cu stilul lor direct. Daca am fost eliminati, este din cauza meciului de acum doua saptamâni. Am fost eliminati din Liga Campionilor, dar eu sunt mândru de spiritul de lupta al echipei mele, nu le pot reprosa nimic jucatorilor mei”
, a spus Rijkaard.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: