Rijkaard: „Eto’o nu a dorit sa intre pe teren”

Atacantul camerunez Samuel Etoo a refuzat sa intre pe teren în meciul pe care FC Barcelona l-a câstigat, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în fata formatiei Racing Santander, în etapa a XXII-a a campionatului Spaniei. „Etoo nu a dorit sa intre pe teren”, a declarat dupa meci, fara a face alte precizari, antrenorul Frank Rijkaard. Este pacat, deoarece fiecare minut petrecut pe teren este important. Sunt dispus sa-i ascult pe jucatori. Trebuie sa asteptam, este prea devreme sa tragem concluzii, a afirmat apoi Rijkaard, pentru postul de radio Cadena Ser, precizând ca nu a avut timp sa discute cu Etoo.

Internationalul camerunez a evoluat cinci minute, saptamâna trecuta, în meciul cu Osasuna Pamplona, el revenind dupa o absenta de circa patru luni.

Trebuie sa ne gândim mereu la ceea ce poate fi mai bine pentru echipa, a declarat brazilianul Ronaldinho, întrebat despre atitudinea coechipierului sau.

în schimb duminica a revenit la FC Barcelona, Lionel Messi, intrat pe teren în minutul 68, în locul compatriotului sau Javier Saviola. Messi nu a mai evoluat din 12 noiembrie, el fiind supus unei operatii la piciorul stâng.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...