Rezultate in Copa Libertadores

Formaţia braziliană Internacional Porto Alegre, deţinătoarea Copei Libertadores, a debutat cu o înfrângere surprinzătoare în noua ediţie a competiţiei, 1-3 pe terenul lui Nacional Montevideo.

Internacional face parte din grupa a patra şi va avea viaţă grea în încercarea de a-şi păstra trofeul, în condiţiile în care alături de ea şi Nacional mai fac parte din grupă ecuadorienii de la Emelec Guayaquil şi argentinienii de la Velez Sarsfield.

După ce Velez s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Emelec, gol Marcelo Bustamante, Nacional a învins cu 3-1 pe Internacional, goluri Viera, Delgado şi Martinez, respectiv Hidalgo, şi s-a instalat la şefia grupei.

Grupa 1

Libertad Asuncion a învins cu 1-0 pe Banfield, gol Cristian Riveros, iar mexicanii de la FC America, campioana Americii de Nord şi Centrale, s-au impus cu 2-1 la El Nacional Quito.

Grupa 2

FC Sao Paolo a început grupa cu un egal, 0-0 pe terenul lui Audax Italiano, iar Necaxa a câştigat cu 2-1 la Alianza Lima, goluri marcate de David Moreno şi Salgueiro, respectiv Martin Liguera.

Grupa 3

Deportivo Cucuta şi Deportes Tolima au încheiat la egalitate, 0-0, iar Gremio Porto Alegre s-a impus cu 1-0 la Cerro Porteno, gol marcat de Lucas în startul reprizei a doua.

Grupa 5

Parana şi Flamengo fac deja legea în această grupă după două etape. Parana a câştigat cu 4-2 la Maracaibo, goluri Josiel, Dinelson, Henrique şi Gerson, respectiv Arizmendi şi Casseres, şi cu 2-0 jocul cu Real Potosi, goluri Dinelson şi Daniel, iar Flamengo a făcut 2-2 în deplasare cu Real Potosi, goluri Roni şi Obina, respectiv Monteiro şi Aguilera, şi a învins cu 3-1 pe Maracaibo, goluri Renato, Souza şi Obina, respectiv Arizmendi. Marele derby dintre Parana şi Flamengo se va juca pe 14 martie, turul, şi 21 martie, returul.

Grupa 6

Prima etapă este programată joi seară, LDU Quito merge în Venezuela, la FC Caracas, iar River Plate joacă în deplasare cu Colo Colo într-un derby de tradiţie al Americii de Sud.

Grupa 7

Boca Juniors a început competiţia cu un egal, 0-0, pe terenul lui Bolivar, la 3.600 metri altitudine, iar în al doilea meci din grupă, Toluca a câştigat cu 2-1 la Cienciano, goluri De La Torre şi Velasco, respectiv Hernandez.

Grupa 8

Defensor Sporting Montevideo a făcut instrucţie cu Gimnastia y Esgrima La Plata impunându-se cu 3-0, goluri Sebastian Ariosa, Carlos Morales şi Max Pereira, iar FC Santos a câştigat greu la Deportivo Pasto, 1-0, gol Maldonado la jumătatea reprizei a doua.

Primele două clasate din fiecare grupă merg în optimile de finală şi este de aşteptat ca formaţiile din Brazilia şi Argentina să domine din nou competiţia în condiţiile în care Brazilia are şase echipe înscrise, Argentina cinci, iar Bolivia, Chile, Columbia, Ecuador, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela şi Mexic au doar câte trei echipe înscrise.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...