Revenire importantă la CSM București

Antrenorul de la CSM Bucureşti, Adi Vasile, se va putea baza la prima confruntare din Liga Campionilor şi pe interul Bianca Bazaliu, revenită pe teren după nouă luni de suspendare în cazul Corona Brașov.

CSM Bucureşti vrea să facă uitat eşecul din Cupa României din weekend-ul trecut, iar prima ocazie este duminică, în Liga Campionilor, acolo unde ”tigroaicele” debutează pe teren propriu în faţa franţuzoaicelor de la Metz.

”În Liga Campionilor se joacă alt fel de handbal, unul care nouă ni se potriveşte mai bine. Sigur fetele vor fi capacitate maxim pentru meciul cu Metz, este o nouă etapă”, a declarant antrenorul Adrian Vasile.

Bazaliu a fost componentă a echipei de junioare a României care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia. Bazaliu s-a clasat a doua în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri înscrise, și a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun intermediar stânga al competiției.

Stiri recente

Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

Fostul atacant brazilian Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară, aleasa este modelul Celina Locks. Ceremonia religioasă a...