Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Revenire importantă la CSM București

Antrenorul de la CSM Bucureşti, Adi Vasile, se va putea baza la prima confruntare din Liga Campionilor şi pe interul Bianca Bazaliu, revenită pe teren după nouă luni de suspendare în cazul Corona Brașov.

CSM Bucureşti vrea să facă uitat eşecul din Cupa României din weekend-ul trecut, iar prima ocazie este duminică, în Liga Campionilor, acolo unde ”tigroaicele” debutează pe teren propriu în faţa franţuzoaicelor de la Metz.

”În Liga Campionilor se joacă alt fel de handbal, unul care nouă ni se potriveşte mai bine. Sigur fetele vor fi capacitate maxim pentru meciul cu Metz, este o nouă etapă”, a declarant antrenorul Adrian Vasile.

Bazaliu a fost componentă a echipei de junioare a României care a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial din Macedonia. Bazaliu s-a clasat a doua în topul marcatoarelor, cu 76 de goluri înscrise, și a fost votată în echipa ideală a turneului ca cel mai bun intermediar stânga al competiției.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: