Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Rednic: Un egal la Lisabona ar fi ideal

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, vineri, că în meciul tur cu Benfica, de la Lisabona, din 16-imile Cupei UEFA, ar fi „ideal” un rezultat de egalitate în care jucătorii săi să reuşească să înscrie, pentru a lua o opţiune importantă de calificare în optimile competiţiei.

„Benfica are prima şansă, dar vom vedea cum stăm după primul meci. Pentru noi e importantă calificarea. La Lisabona ar fi ideal un scor egal cu gol marcat. Cea mai importantă în echipa noastră este forţa grupului, care rămâne atuul nostru chiar şi după plecarea lui Ganea”, a spus Rednic.

Comentând şansele echipelor româneşti angrenate în Cupa UEFA, Steaua şi Dinamo, de a se califica în faza următoare a competiţiei, tehnicianul dinamovist a spus: „Şi FC Sevilla, şi Benfica sunt două echipe foarte puternice. Ar fi bine dacă am trece amândouă de 16-imi”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: