Rednic il vrea pe Giani Kirita

0
427

Giani Kiriţă (31 de ani) este principala ţintă a “cîinilor” pentru acoperirea postului de mijlocaş la închidere, poziţie acoperită doar de Ropotan după transferul lui Mărgăritescu la Terek Groznîi. Cristi Borcea a continuat convorbirile telefonice cu fotbalistul lui Ankaragucu, căruia i-a transmis că îl aşteaptă să reîmbrace tricoul alb-roşu. De altfel, conform sitului dinamovisti.ro, preşedintele executiv al roş-albilor i-a înaintat şi o propunere interesantă: un contract pe două sezoane şi un salariu anual de 250.000 de dolari, plus bonusuri de performanţă.

Şi Rednic acceptă aducerea lui Kiriţă, pe care l-a dorit şi în urmă cu un an, mai ales că este polivalent şi poate acoperi trei posturi: mijlocaş defensiv, fundaş dreapta şi stoper! 

Giani Kirita pare si el tentat de o revenire în Ştefan cel Mare, iar azi va purta o discuţie lămuritoare cu oficialii lui Ankaragucu. Dacă turcii nu-i plătesc o restanţă de 100.000 de euro, Giani poate refuza să-şi ducă la final contractul, scadent vara viitoare, iar Dinamo îl poate achiziţiona pe Kiriţă pentru 150.000 de euro, atît cît este clauza sa de reziliere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here