Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Rednic: „E alarmant ca nu marcam”

Antrenorul ciinilor s-a declarat multumit de jocul practicat de echipa sa in victoria obtinuta aseara in fata Jiului. Totusi Rednic a tras un semnal de alarma asupra faptului ca Dinamo nu marcheaza.

„Ma asteptam sa fie un meci greu si a fost. Jiul s-a aparat foarte bine. Sint multumit de joc, dar sint un pic ingrijorat pentru ca nu reusim sa inscriem, chiar daca ne cream ocazii. N&D trebuie sa inteleaga ca nu sint singurii atacanti pe care ii am. Mi-as fi dorit sa cistigam la o diferenta mai mare”, a spus Rednic.

Tehnicianul a subliniat ca, desi Dinamo are un avans de 15 puncte fata de ocupanta locului doi, Steaua, soarta titlului nu este inca decisa. „Mai sint 14 etape, nu e incheiat campionatul. Nu numai Rapidul, ci si Steaua si CFR pot reveni in lupta pentru campionat. Noi avem obiective, prime foarte importante pe care trebuie sa le cistigam. Daca se poate, vrem sa cistigam cit mai multe puncte”, a mentionat Rednic.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: