Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Rednic: „Avem 50% sanse de calificare”

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului Evnimentul Zilei, ca echipa sa pastreaza in continuare 50% sanse de calificare in optimile Cupei UEFA. 

 „Personal, cred ca Dinamo are in continuare 50 la suta sanse de calificare in faza urmatoare. Sa explic de ce. Si la 0-0, dinamovistii tot ar fi trebuit sa inscrie acasa. Acum insa, ei nu trebuie sa primeasca gol, fiindca de dat, eu sunt convins ca vor da. Daca se ajunge in prelungiri, Dinamo are avantajul terenului propriu si al spectatorilor. Ar fi frumos sa se califice in „optimi”, mai ales ca dinamovistii viseaza de mult la aceasta performanta.”

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: