Rednic: Am fost amatori

Mircea Rednic, tehnicianul echipei Dinamo, considera ca echipa sa a avut ghinion in meciul de joicu Benfica, primind doua goluri din faze fixe, dar recunoaste superioritatea echipei portugheze.

“Repriza a doua parca a fost din alt meci, dar diferenta dintre noi si ei asta este. Am luat doua goluri din faze fixe, care puteau fi evitate. îmi pare rau, am fi putut mai mult, dar asa suntem noi românii, asa s-a întâmplat si la Lisabona, când am primit gol în minutul 89. Sper ca anul viitor sa realizam mai multe lucruri. Am insistat la pauza pe fazele fixe, dar primul gol al lor a picat foarte repede si ei au speculat greselile noastre. Denis Serban nu m-a satisfacut cu prezenta în joc, ei au închis foarte bine jocul la mijlocul terenului, am avut probleme pe zona centrala”, a spus antrenorul.

Mircea Rednic s-a declarat nemultumit de evolutia atacantilor sai, care nu au reusit sa inscrie in dubla cu Benfica. “Obiectivul nostru de a ajunge în primavara europeana a fost atins. Jucatorii îsi dau seama acum ca Benfica putea fi întrecuta, dar în meciul asta noi am fost amatori, cu totii. Zilele viitoare vom discuta si situatia atacantilor, care nu au dat niciun gol în doua meciuri”, a spus Rednic, care le-a multumit fanilor pentru atmosfera creata pe stadion.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...