Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Recomandari privind achizitionarea de echipamente medicale

Echipamentele medicale fac parte din medicina. Ele impreuna cu medicii specialisti, fac posibila diagnosticarea si tratarea corecta a pacientilor. Singura problema a echipamentelor medicale performante este data costul ridicat. Insa exista solutii si pentru aceasta problema.

Furnizori autorizati de echipamente medicale

Primul pas in achizitionarea de echipamente medicale este cel de selectare al furnizorilor din piata. Important este ca acestia sa aiba un istoric considerabil in domeniu, dar si ca acestia sa fie furnizori verificati si autorizati.

Incearca sa gasesti un furnizor de echipamente medicale care sa aiba un portofoliu de aparatura medicala variat, care sa contina si consumabile pentru acestea. Serviciile de mentenanta, garantie si service, sunt si ele extrem de importante. Asigurate ca furnizorul sau o alta terta firma, iti pot oferi aceste servicii pentru echipamentele medicale pe care le doresti.

Discounturi si plati esalonate pentru echipamentele medicale

Exista cateva modalitati destul de simple de a obtine discounturi din partea unui furnizor de echipamente medicale. Unul dintre acestea este cel de discount in functie de volum. Incearca sa iti achizitionezi toate echipamentele medicale de care ai nevoie de la un singur furnizor. Cu cat valoarea comenzii este mai mare, cu atat mai mult poti negocia un discount pentru comanda.

In ceea ce priveste esalonarea platilor, aici exista doua optiuni: fie firma de aparatura medicala iti poate oferi posibilitatea ca prin intermediul unui contract, achizitia de echipamente medicale sa fie facut in rate, fara dobanda. Fie poti apela la o institutie bancare, prin intermediul careia poti contracta un credit sau leasing pentru echipamente medicale.

Acestea sunt principalele practici pe care le intalnim in piata de echipamente medicale, care ajuta foarte mult cabinetele sau clinicele sa se mentina pe linia de plutire, fara a fi nevoite sa cheltuie multi sume mari intr-un timp scurt. Esalonarea platilor este o solutie viabila, care atrage numeroase beneficii pe termen lung.

 

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: