Real Madrid ofera 75 de milioane de euro pentru Kaka

Clubul spaniol Real Madrid este dispus sa ofere 75 de milioane de euro pentru mijlocasul brazilian Kaka, de la AC Milan.

Directorii lui Real Madrid, Franco Baldini si Predrag Mijatovic, vor pleca in Italia pentru a incepe negocierile cu reprezentantii formatiei italiene AC Milan. Cei doi s-au intalnit cu tatal fotbalistului si cu agentul sau, Gaetano Paolillo, in timp ce Kaka este in vacanta alaturi de sotia sa. Oficialii gruparii spaniole au confirmat ca presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, este dispus sa plateasca 75 de milioane de euro pentru jucatorul in varsta de 25 de ani.

Salariul care ii va fi propus lui Kaka este de 10 milioane de euro, in timp ce reprezentantii lui AC Milan au spus ca brazilianul nu este de vanzare, indiferent de suma de transfer propusa. Kaka s-a transferat in 2003 la AC Milan, dupa ce a mai evoluat la gruparea braziliana Sao Paolo. Alaturi de echipa nationala a Braziliei a participat la doua editii ale Campionatului Mondial de fotbal.

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...