Real Madrid dezamageste din nou

Real Madrid îşi continuă sezonul cenuşiu cu un egal acasă, 0-0, cu Real Betis Sevilla, formaţie aflată în continuare în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Cu David Beckham şi Robinho titulari, primul eliminat în prelungiri, Realul a dominat meciul cu Betis Sevilla, în special în prima repriză, dar Sergio Ramos şi Van Nistelrooy s-au întrecut în ratări, fiecare trecându-şi câte trei ocazii în cont.

Meciul dintre Real Madrid şi Real Betis a fost unul extrem de dur, 11 cartonaşe galbene, unul roşu (David Beckham, in imagine), peste 40 de faulturi, şi cum rezultatul final a fost 0-0, eroii partidei au fost portarii Iker Casillas şi Tony Doblas, notaţi cu 7.6 şi, respectiv, 7.4 de către specialiştii eurosport.com.

în celălalt joc al zilei din Primera Division, Zaragoza a profitat din plin de sezonul slab al celor de la Villarreal, semifinalista Ligii Campionilor în 2006, şi a obţinut o victorie, 1-0, care o menţine cu şanse reale în lupta pentru un loc în cupele europene.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...