Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Reactii dupa decizia de depunctare a Stelei

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a FRF de a penaliza cu şase puncte gruparea clujeană în cazul valiza cu bani, apreciind că această hotărâre arată că fotbalul românesc este o junglă.

Dacă Mircea Sandu şi-a dat acordul pentru această decizie şi vrea război cu mine, să ştie că nu sunt omul bun care crede el. Va avea de acum încolo, în fiecare zi, un articol în presă despre tot ce se întâmplă cu adevărat în federaţie. Nu am probleme, să mă condamne pe mine 200 de ani, dar să nu se ia de U Cluj. Am zis că rămân aici, pentru că este un club care a jucat corect şi am zis că rămân chiar şi fără salariu, dar repet, să nu se ia de U Cluj. Această decizie ne arată că suntem în junglă, că trăim în Congo„, a spus Doboş.

Doboş nu este deranjat de faptul că, la fel ca şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, a fost interzis pentru doi ani de pe stadioane.

Nu consider că sunt în aceeaşi balanţă cu Gigi Becali ca pedeapsă, pentru că nu mă interesează ce mi se întâmplă mie. U Cluj va face apel la prima oră, dar nu se poate aşa ceva, să lovească în U fără dovezi, doar ca să existe un ţap ispăşitor. Dacă Mircea Sandu crede că începe corupţia în fotbalul românesc cu Toni Doboş înseamnă că suntem pe drumul cel bun şi DNA poate să se desfiinţeze pentru că nu are ce face în acest domeniu. Să mă bage DNA-ul cât vrea pe mine în puşcărie, dacă ei cred că sunt corupt, dar să lase U Cluj în pace„, a adăugat Doboş.

Antrenorul clujenilor, Meszaros Alpar, a făcut un apel la suporteri să fie alături de echipă.

Sunt unii în Cluj care vor să distrugă Universitatea, dar nu vor reuşi, deşi îşi doresc acest lucru de mulţi ani. Fac un apel la suporteri să fie alături de noi„, a comentat Meszaros.


Pe noi nu ne interesează un loc de Liga Campionilor câştigat în acest fel, adică la masa verde. Nu este în spiritul Rapidului să câştige astfel. Nu pot să comentez dacă este o decizie corectă sau nu, dar sunt extrem de curios dacă decizia Comisiei de Disciplină de azi va rămâne definitivă şi irevocabilă cum s-a întâmplat în cazul bricheta. Sunt foarte curios şi abia aştept!„, a spus George Copos (foto).

Este o decizie drastică, luată într-un moment în care fotbalul românesc are alte priorităţi acum, când mai este foarte puţin până la începerea Campionatului European. Această sancţiune este o pată neagră pe imaginea Stelei chiar dacă aceasta va fi diminuată sau anulată de Comisia de Apel„, a spus Emeric Ienei.

Este o decizie extrem de dură, la care nu mă aşteptam. Sunt foarte surprins, nu-mi dau seama de ce s-a luat o asemena decizie. Vom aştepta motivaţia Comisiei de Disciplină. Cu siguranţă vom face apel. Dacă riscă Steaua excluderea din cupele europene? Ajungem prea departe. Nu cred şi sper să nu se întâmple asta„, a spus Adrian Ilie.

Citeste mai multe!