Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Razvan Lucescu: Nu este anul nostru!

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a declarat, joi, la finalul meciului cu Gloria Bistrita, scor 3-3, ca acest sezon nu este unul benefic pentru echipa sa.

„Nu este anul nostru. Dupa ceea ce am produs meritam mai mult, dupa ceea ce am aratat, e clar ca este o vina care ne apartine. Pentru mine e o durere foarte mare pentru ca muncim enorm si nu reusim sa fructificam aceasta munca. Din nou conducem, 1-0, 2-1, 3-2 si nu cistigam. E greu sa acceptam o astfel de situatie”, a spus Lucescu.

Intrebat daca echipa sa mai are sanse la locul doi, tehnicianul Rapidului a replicat: „Atita vreme cit pierdem cu usurinta puncte, nu. Stiu ca a batut Steaua, dar mai sunt sase etape, Clujul este totusi la trei puncte, lupta este destul de apriga”.

Rapid a terminat la egalitate, scor 3-3, meciul cu Gloria, de joi, din etapa a 28-a a Ligii I, dupa ce a condus in trei rinduri, si a ramas la cinci puncte in spatele lui CFR Cluj si la doua in spatele Stelei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: