Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Răzvan Burleanu a reprezentat UEFA la întâlnirea cu David Sassoli, preşedintele Parlamentului European

Răzvan Burleanu a reprezentat UEFA la întâlnirea cu David Sassoli, preşedintele Parlamentului European

Răzvan Burleanu şi Theodore Thedoridis au format delegaţia UEFA la întâlnirea cu Davis Sassoli, preşedintele Parlamentului European. A fost vorba despre o întâlnire care a avut ca obiectiv întărirea colaborării dintre forul fotbalistic continental şi Parlamentul European.

Printre altele s-a discutat şi despre dimensiunea europeană a turneului finala European, competiţia la care România va fi gazdă alături de alte 11 oraşe europene şi care va înlesni îndeplinirea unor obiective fundamentale ale Uniunii Europene, precum integrarea, mobilitatea, diversitatea culturală şi sustenabilitatea.

Sesiunea de lucru s-a încheiat cu vizitarea unui centru de refugiaţi Fedasil din Belgia şi a clubului de fotbal Le Royal Europa 90 Kraainem FC, anunţă frf.ro.

Acest club, fondat în 1992 şi care îşi desfăşoară activitatea lângă Bruxelles, are 13 echipe totalizând peste 300 de jucători cu vârste între 6 şi 21 de ani, reuneşte peste 40 de naţionalităţi şi constituie un exemplu de integrare prin fotbal.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: