Rapidistii sint alaturi de Mutu

Rapidiştii Cristian Săpunaru şi Romeo Stancu s-au declarat susţinători ai atacantului Adrian Mutu în scandalul cu preşedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini, care l-a făcut ţigănuş şmecher pe decarul echipei naţionale a României.

Cu câteva zile înaintea unui nou meci foarte greu în campionat, împotriva lui FC Vaslui în deplasare, jucătorii Rapidului au ţinut să precizeze că nu sunt de acord cu apelativul cu care preşedintele lui Palermo, de ţigănuş şmecher, l-a gratulat pe atacantul Adrian Mutu.

Doi dintre jucătorii giuleşteni, Cristian Săpunaru şi Romeo Stancu, au afirmat că nu este normal ce s-a întâmplat şi că Maurizio Zamparini nu are cei şapte ani de acasă şi trebuie să-şi ceară scuze.

De asemenea, cei doi fotbalişti au mai afirmat că şi ei sunt obişnuiţi ca rapidiştilor să li se spună ţigani însă chiar dacă românii sunt poate mai coloraţi, cel mai bun răspuns poate veni prin prestaţiile avute în teren, acolo unde orice jucător trebuie să-şi vadă de joc şi să încerce să evolueze cât mai bine.

În etapa a 28-a din campionatul italian de fotbal, în timpul partidei Palermo – Fiorentina încheiată la egalitate, 1-1, Adrian Mutu a marcat golul oaspeţilor în urma unei faze în care un jucător de la Palermo se afla căzut pe gazon.

La finalul partidei, după acea fază, Maurizio Zamparini, preşedintele lui Palermo, i-a catalogat atât pe Adrian Mutu cât şi pe români, în general, drept nişte ţigănuşi şmecheri, lucru atacat şi de fanii Fiorentinei care au iniţiat o manifestare intitulată “Şi eu sunt ţigan”.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...