Rapid – Poli Timişoara programat a se juca la Craiova

Prima etapă din mini-returul Ligii I la fotbal sezonul 2006-2007 ar putea aduce un prim caz de neprezentare în condiţiile în care Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca partida Rapid Bucureşti – Politehnica Timişoara să se joace la Craiova.

La sfârşitul toamnei, într-un meci contând pentru campionatul naţional de fotbal, Rapid şi Pandurii Târgu Jiu încheiau nedecis în Giuleşti, 1-1, după un meci în care suporterii giuleşteni au produs mai multe incidente şi l-au lovit pe antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe, cu o sticlă de plastic în faţă.

Federaţia Română de Fotbal a decis iniţial ca Rapidul să joace următoarele trei meciuri de acasă pe teren neutru la cel puţin 150 de kilometri de stadionul Giuleşti pentru ca mai apoi să reduc pedeapsă la o singură etapă.

Astfel, meciul din etapa a 20-a, dintre Rapid şi Poli Timişoara, trebuia programat în afara Bucureştiului iar giuleştenii, în calitate de club organizator, ar fi dorit ca jocul să se desfăşoare la Braşov.

Cum însă Politehnica Timişoara ar fi dorit ca meciul să se joace la Alba Iulia iar postul de televiziune care va transmite meciul, Kanal D, ar fi dorit ca partida să aibe loc în nocturnă, Comitetul Executiv al FRF a validat varianta Craiova ca loc de desfăşurare a jocului dintre Rapid şi Poli Timişoara.

Decizia a nemulţumit conducerea clubului Rapid iar directorul Constantin Zotta a afirmat că giuleştenii, în calitate de club organizator, nu-şi pot asuma responsabilitatea unor eventuale incidente apărute la Craiova, ştiută fiind relaţia rece dintre fanii olteni, timişoreni şi giuleşteni, şi iau în continuare în considerare varianta conform căreia Rapidul să nu se prezinte la jocul cu Poli de la Craiova din runda cu numărul 20 a Ligii I.

Stiri recente

Răzvan Marin: Ne dorim să ajungem cât mai departe la Euro 2024

Răzvan Marin a apua că el ți coechipierii îşi doresc ca România să ajungă la Euro 2024 cât mai...