”Rapid nu are nici o idee de joc”

Vasile Turcu unul dintre actionarii lui Dinamo a declarat ca ros-albii au castigat meciul cu Rapid fara prea mari probleme, dar ca succesul dinamovistilor vine dupa o prestatie slaba a giulestenilor, mai ales in aprare: “Nu degeaba eram optimist inainte de meci, eram in mare forma si nu aveam cum sa ratam victoria in Giulesti. M-am bazat pe starea de spirit a echipei si eram sigur ca vom invinge, pentru ca Rapid a dovedit ca nu are nicio idee de joc. Sa-si aduca fotbalisti!” , apoi Turcu a explicat de ce au gresit rapidistii: “Maftei a fost un bulevard, i-am spus asta lui Niculescu toata saptamana. Toata apararea lor a fost foarte slaba. Cand pierzi asa de categoric, e penibil sa dai vina pe arbitraj. I-as recomanda lui Copos sa nu mai asculte de Zotta in privinta arbitrilor si sa caute rezolvarea problemelor in interiorul clubului”.

Turcu a vorbit inainte de meci cu patronul Rapidului George Copos si i-a comunicat acestuia ca a facut o mare greseala atunci cand a ales sa joace pe stadionul Giulesti fara spectatori derby-ul cu Dinamo. “I-am spus ca nu a procedat bine. El e patron, dar asculta de Razvan si de ceilalti, nu isi impune punctul de vedere, insa e treaba lui. Daca ar fi jucat pe National, ar fi venit vreo 30.000 de spectatori, castiga macar bani frumosi din vanzarea biletelor, pentru ca oricum meciul l-ar fi pierdut”, a afirmat Turcu.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...