Rapid a cumparat doi jucatori din Portugalia

Clubul de fotbal Rapid Bucuresti a reusit vineri seara transferul a doi noi jucatori care vor completa, saptamina viitoare, lotul condus de antrenorul italian Cristiano Bergodi (foto).

Deplasat special in Portugalia, directorul sportiv al giulestenilor, Viorel Moldovan, a definitivat cu succes tratativele pentru achizitionarea brazilianului Cesinha si a portughezului Davide.

Carlos Cesar Dos Santos ”Cesinha”, in virsta de 27 de ani, a fost transferat definitiv in Giulesti si evolueaza ca virf stinga, in timp ce Alexandre Pinto Dias Davide, care a implinit in aprilie 24 de ani si poate fi folosit ca mijlocas sau atacant in banda dreapta, este imprumutat pentru un an la Rapid, care are prima optiune pentru achizitionarea definitiva.

Ambii au jucat pina acum la prim-divizionara portugheza Sporting Braga, care a incheiat ultima editie de campionat pe locul patru si figureaza printre participantele in Cupa UEFA, urmind sa ia startul, ca si Rapid, in turul I.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...