Ranieri: “Trebuie sa luptam ca o echipa engleza”

La scurt timp dupa ce a fost numit antrenor al echipei italiene AC Parma, Claudio Ranieri a sustinut o conferinta de presa in care a declarat ca jocul noii sale echipe se va schimba odata cu venirea sa.

Am văzut multe meciuri în care Parma ceda psihic după ce primea un gol şi nu era capabilă să reacţioneze. De acum încolo nu va mai fi aşa. Trebuie să ne luptăm ca o echipă engleză din primul până în ultimul minut. Cupa UEFA nu este unul dintre obiectivele noastre, ci salvarea de la retrogradare. Asta nu înseamnă că în meciul de la Braga nu ne vom lupta, a spus ranieri.

Presa italiană scrie că, la fel ca predecesorul său, Stefano Pioli, Ranieri se va baza pe jucătorii tineri în Cupa UEFA şi va menaja o parte din titulari pentru partida de duminică împotriva Sampdoriei pe care parmegianii o consideră mult mai importantă.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...