Raluca Lazarut: De la Big Brother la Antena 3

0
119

Raluca Lăzăruţ are 24 ani şi este născută în Deva. Se caracterizează drept un scorpion ambiţios, care nu “muşcă” însă niciodată, deşi cei din jurul ei ar merita-o cîteodată! Îi place să citească orice, de la poeziile Veronicăi Micle la “Ghidul nesimţitului” a lui Radu Paraschivescu şi merge des la film, fiind o cinefilă înrăită. Bineînţeles că îi place sportul şi nu ratează meciurile de fotbal, dar urmăreşte, de asemenea, cu foarte mare plăcere, gimnastica şi tenisul. Raluca se ghidează după motto-ul domnului Octavian Paler: “Fericirea nu înseamnă să ai ce-ţi doreşti, ci să doreşti ceea ce ai”

Reporter: Care este povestea debutului tău în mass-media?
Raluca Lăzăruţ: Sînt mîndră să spun că am o poveste frumoasă în spatele ştirilor sportive. am avut o scurtă experienţă ca reporter la o televiziune din Timişoara, studentă fiind. Acolo am luat primul interviu, acolo am citit prima oară un prompter. m-am înscris apoi la “Big Brother” şi am fost selectată din cei 16.000 de doritori. mă gîndeam atunci “Ce nebuni sînt românii!”. Fără să ştiu că o să fiu una dintre ei. Am stat patru luni în casă şi am fost finalista reality-show-ului! De un lucru sînt sigură, m-a întărit, m-a călit, cum se spune! Prima emisiune am avut-o la Naţional TV, s-a numit “Clubbing” şi era un cocktail de mondenităţi, viaţă de noapte, muzică, life-style… De acolo am fost “furată” de Antena 3!

Reporter: Cum ţi-a influenţat viaţa pictorialul din revista Playboy?
Raluca: Nu pot să spun că mi-a influenţat-o în bine sau în rău, dar m-a făcut cu siguranţă mai cunoscută, numărul pe a cărui copertă am fost fi ind cel mai bine vîndut de pînă atunci. mi-am dorit să fac asta, am considerat-o o dovadă de curaj, o provocare pe care am acceptat-o, dar o experienţă unică. 

Reporter: Ce reprezintă sportul pentru tine, un hobby sau un domeniu din care îţi cîştigi existenţa?
Raluca: În viziunea mea, sportul e cea mai frumoasă şi mai complexă manifestare a fi inţei umane. Îmi place să-l practic, ador să-l prezint, iar dacă mai ies şi bani din asta, înseamnă c-am dat lovitura, nu?

Reporter: Mulţi nu văd cu ochi buni ascensiunea femeilor în televiziune. Ce părere ai?
Raluca: Fie că vrem sau nu să recunoaştem, trăim într-o lume a bărbaţilor, poate din această cauză ascensiunea femeilor nu e văzută cu ochi buni. Dacă unui bărbat ajuns într-o funcţie de conducere i se atribuie calităţi multiple, ambiţie, determinare, inteligenţă, unei femei afl ate pe acelaşi post i se pot aduce oricînd reproşuri că s-a folosit de sexualitatea ei ca să ajungă acolo.

Continuarea in Sportmagazin powered by Kicker de luni, 26 martie 2007

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here