Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Radu Ștefan l-a învins pe Cristiano Ronaldo

Lazio a câştigat Supercupa Italiei, al șaselea trofeu pentru Radu Ștefan, sub tricoul romanilor. Fundaşul român a fost integralist în partida jucată la Riyadh. și terminată cu 3-1 în favoarea echipei sale. Golurile învingătorilor au fost marcate de Luis Alberto ’16, Senad Lulic ’73 şi Danilo Cataldi ‘90+5. Pentru Juventus a înscris Paulo Dybala, în minutul 45. În minutul 90+4, de la Juventus a fost eliminat Bentancur. Juventus este deţinătoarea titlului în Serie A, iar Lazio Roma este câştigătoarea Cupei. Pentru Lazio este a cincea Supercupă a Italiei, după cele câştigate în 1998, 2000, 2009 şi 2017. Ştefan Radu a obţinut trofeul cu Lazio în 2009, 2017 şi 2019.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: