R. Stefan: Sunt fericit ca voi juca in Serie A

Fundasul roman Radu Stefan (foto) a declarat, luni, ca este foarte multumit de faptul ca s-a realizat transferul sau la formatia italiana Lazio Roma si ca va fi o provocare pentru el sa evolueze in cel mai puternic campionat, informeaza presa italiana.

“Sunt fericit ca voi juca in campionatul cel mai dificil si important din Europa” a fost prima declaratie a viitorului fundas al lui Lazio Roma, Radu Stefan. Presa italiana l-a supranumit deja “noul Chivu” si noteaza faptul ca antrenorul Delio Rossi vrea sa-l foloseasca foarte repede.
 
Impresarul jucatorului, Victor Becali, a explicat presei italiene modul in care s-au derulat negocierile: “Stiam ca Lotito este un om rapid, dar nu chiar asa. Noi in Rominia nu glumim, dar este bine ca in cele din urma am finalizat tranzactia. Radu Stefan este un baiat cu capul pe umeri si sunt sigur ca va evolua cit mai mult timp in Italia pentru ca are o personalitate buna pentru acest campionat. Asteptarile din partea lui sunt mari, dar exista diferente fata de Chivu”.

Fotbalistul romin va efectua luni dupa-amiaza vizita medicala la o clinica si va semna contractul de joc cu gruparea italiana. (NewsIn)
 

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...