Quique Sanchez Flores, confirmat la Valencia

0
134

Presedintele clubului FC Valencia, Juan Soler, l-a confirmat, marti, pe Quique Sanchez Flores (foto) in functia de antrenor pentru sezonul viitor si a decis inlocuirea directorului sportiv Amedeo Carboni.

Potrivit presei spaniole, Sanchez Flores era in conflict cu Amedeo Carboni, iar presedintele Soler a decis sa-l “sacrifice” pe italian. Lui Carboni i se reproseaza greselile comise in acest sezon in ceea ce priveste planificarea sportiva. Soler este nemultumit de faptul ca italianul a decis aducerea atacantului Francesco Tavano pentru zece milioane de euro in vara trecuta, care apoi a plecat gratis la AS Roma, in ianuarie.

De asemenea, lui Carboni i se reproseaza faptul ca a intrat in conflict cu unii jucatori importanti din vestiar in momentul negocierii prelungirii contractelor, cum ar fi cazul lui Roberto Ayala, care s-a certat cu italian si a plecat gratis la Villarreal, sau certurile continue cu David Albelda, David Villa, Santiago Canizares sau Miguel Angel Angulo. Numele noului director sportiv va fi anuntat in zilele urmatoare.

Valencia a incheiat pe locul patru in campioatului Spaniei si va juca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here