Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Pustiul minune

Cele doua mari rivale din campionatul iberic, Barcelona si Real Madrid se lupta in aceste zile pentru achizitioanarea lui Laureano, un pusti in virsta de numai 11 ani, din Argentina.

Pustiul urmeaza sa plece in Spania, la sfirsitul lunii martie, pentru a efectua o serie de teste la cele doua mari cluburi din Primera Divsion, precum si la Espanyol Barcelona. Laureano evolueaza in prezent la modesta formatie Pozzo del Molle din provincia Cordoba (centrul Argentinei), pentru care a marcat 160 de goluri in 75 de meciuri oficiale. El este dorit si de echipele argentiniene de prima divizie Boca Juniors si River Plate.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: