Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Propunere soc: Oprirea campionatului italian pentru un an!

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport anunta ca presedintele Asociatiei Fotbalistilor Profesionisti din Italia, Sergio Campana (foto), a propus suspendarea meciurilor din Serie A timp de un an!

„Aş vrea să se ia în considerare în mod serios propunerea mea de a opri campionatul pentru un an, pentru a se putea reflecta asupra tuturor lucrurilor rele. în momentul în care fotbalul italian abia îşi recupera puţin credibilitatea, s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Sergio Campana.

In urma gravelor incidente de la meciul Catania – Palermo, toate meciurile din Italia au fost amanate pe termen nelimitat, inclusiv partida amicala Italia – Romania.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: