Programul nationalei inaintea dublei cu Olanda si Luxemburg

0
97

Echipa naţională de fotbal a României se va reuni luni, 19 martie, la Centrul Naţional Academia de Fotbal (CNAF) Mogoşoaia, pentru pregătirea meciurilor cu Olanda şi Luxemburg, din preliminariile Campionatului European din 2008, informează site-ul FRF.

Reunirea lotului este urmată de o conferinţă de presă a selecţionerul Victor Piţurcă (foto), care a fost programată la ora 11:30, în sala de protocol a CNAF Mogoşoaia. După încheierea conferinţei de presă, o parte dintre jucătorii prezenţi la reunire, în grupuri de câte trei, vor răspunde întrebărilor ziariştilor tot în sala de protocol, şi tot sub forma unei conferinţe de presă.

Primul antrenament al tricolorilor va avea loc luni după-amiază şi va fi deschis presei. Înaintea acestei şedinţe de pregătire, alţi trei jucători, dintre cei care nu vor fi prezenţi la reunire, vor răspunde întrebărilor jurnaliştilor în aceeaşi sală şi tot sub forma conferinţei de presă.

Meciul Olanda-România se va disputa pe data de 24 martie, de la ora 21:30 (ora Olandei 20:30) pe stadionul de Kuip din Rotterdam. Cealaltă partidă, România-Luxemburg, este programată pe 28 martie, de la 18:30, pe stadionul Ceahlăul, din Piatra Neamţ, informeaza realitatea.net.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here