Programul meciului Romania – Albania

Cu ocazia jocului Rominia – Albania (miercuri, 21 noiembrie, ora 18.00, pe stadionul “National-Lia Manoliu” din Bucuresti, in ultima etapa a preliminariilor EURO 2008), Federatia Romina de Fotbal si “Sport Evolution Group” organizeaza un ansamblu de manifestari, menite sa transforme aceasta ultima partida a unei campanii de calificare incununate de succes intr-o veritabila sarbatoare.

Programul va incepe la ora 16.30, cu anuntul programului, pe ecranul special amenajat urmind sa fie prezentate imagini din jocurile disputate de nationala noastra in cadrul acestor preliminarii. Dupa trei minute, pe scena amplasata in fata Peluzei 1 (asa cum am anuntat, inchisa in totalitate pentru public), isi va face aparitia cunoscuta trupa “Voltaj”, imagini live ale concertului fiind prezentate pe acelasi ecran. La ora 17.05, inaintea ultimei melodii din cadrul concertului, va urca pe scena si proaspatul campion mondial la box, Lucian Bute, care va intra la vestiare, pentru a se intilni cu jucatorii nostri, la ora 17.10.

Dupa cinci minute, cind pe terenul de joc va incepe incalzirea jucatorilor, la statia de amplificare a stadionului vor fi prezentate cele doua echipe, precum si lista tuturor fotbalistilor care au contribuit la obtinerea acestei calificari mult asteptate. La orele 17.25 si 17.35 se vor desfasura doua tombole, prima a FRF (miza fiind reprezentata de cinci tricouri ale reprezentativei noastre), iar a doua a firmei “Dacia”, cu un sfert de ora inaintea orei de start a meciului urmind sa fie prezentate, pe ecran, noi imagini din cadrul jocurilor disputate de nationala noastra in cadrul actualelor preliminarii.

Premiul acestei tombole este un autoturism “Dacia Logan”, conditiile pentru ca o persoana sa poata cistiga masina fiind urmatoarele:

“¢ Participantul la tombola trebuie sa aiba 18 ani impliniti la data de 18 noiembrie 2007

“¢ Sa fi cumparat un bilet de intrare la jocul Rominia – Albania si sa se afle pe stadion la ora 17.30, inaintea efectuarii tragerii la sorti, cinci minute mai tirziu

“¢ Sa trimita prin SMS, la numarul 1874, pina la ora 16.00, seria si numarul biletului de intrare la meciul Rominia – Albania

“¢ Sa raspunda la primul apel telefonic

“¢ Sa prezinte biletul de intrare, care are seria si numarul din sms-ul desemnat cistigator

“¢ Sa aiba asupra sa un act de identitate, pe care sa il poata prezenta organizatorilor

Intrarea jucatorilor pe teren va fi marcata de o salva de tunuri de confetti (in culorile noastre nationale, rosu, galben si albastru). In timpul pauzei meciului, cistigatorul (cistigatoarea tombolei “Dacia”) va primi autoturismul cistigat.

Dupa incheierea meciului vor fi lansate artificii “reci”, firma “Max Boegl” urmind sa demareze simbolic demolarea stadionului, prin demontarea unei gradene de beton.

www.frf.ro

Stiri recente

Messi vrea să joace la și CM din 2026

Messi îşi doreşte mai mult ca niciodată să joace la următoarea Cupă Mondială, care va avea loc în Statele...