Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

PROFIL VASILE MAFTEI/ Profesionist suta la suta

Adus de Mircea Lucescu la Rapid, împreună cu Răzvan Raţ şi Andrei Mărgăritescu, de la CSŞ Aripi Piteşti, Vasile Maftei a debutat la formaţia giuleşteană pe 22 aprilie 2001 într-un meci cu Foresta Fălticeni. În sezonul 2002-2003, Maftei a devenit titular incontestabil în echipa antrenată de Mircea Rednic, care a şi câştigat titlul de campioană a României. Talentatul fundaş şi-a păstrat locul în primul 11 şi uşor uşor a devenit liderul echipei.

În nouă ani la Rapid, Maftei a mai adunat trei Cupe ale României (2002, 2006, 2009) şi trei Supercupe (2002, 2003, 2007), dar una dintre cele mai frumoase amintiri rămâne calificarea în sferturile Cupei UEFA. În ediţia 2005-2006, cu Vasile Maftei căpitan, alb-vişinii au ajuns la doi paşi de finala celei de a doua competiţii europene intercluburi după ce au trecut pe rând de Feyenoord Rotterdam, Rennes, PAOK Salonic, Şahtior Doneţk, Hertha Berlin sau Hamburg. De-a lungul timpului a fost antrenat de tehnicieni importanţi, precum Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Viorel Hizo, Mircea Rednic, Jose Peseiro sau Răzvan Lucescu.

Cu 211 jocuri în Liga I, 31 în cupele europene şi alte câteva zeci în Cupa României, Vasile Maftei va rămâne unul dintre cei mai titraţi şi apreciaţi fotbalişti din istoria de 86 de ani a Rapidului.

Apreciat de Petrescu şi Meme

Nici nu a ajuns bine la Unirea şi Vasile Maftei a impresionat pe toată lumea. „Este cel mai bun fundaş dreapta din Liga I, de aceea l-am şi vrut la echipă”, au fost primele cuvinte ale lui Dan Petrescu despre noul său elev. „A jucat nouă ani la aceeaşi formaţie, iar asta spune totul despre caracterul unui fotbalist. Maftei este un jucător excelent, care poate să evolueze pe mai multe posturi şi are o foarte mare experienţă.”, l-a caracterizat managerul general al campioanei României, Mihai Stoica pe fostul fundaş giuleştean, pe care-l vede în scurt timp la echipa naţională. Deşi a fost cumpărat de gruparea din Urziceni în urmă cu trei săptămâni, Vasile Maftei s-a acomodat imediat la noua sa echipă şi a devenit pion de bază pe flancul drept al apărării lui „Chelsea de Ialomiţa”.

Sâmbătă seară, Maftei se va afla faţă în faţă cu foştii săi colegi într-unul dintre derby-urile etapei a II-a, Unirea Urziceni – Rapid.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: