Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Primul transfer la Steaua: Habib Habibou

Steaua l-a achizitionat pe atacantul Habib Habibou (foto), de la gruparea belgiana Charleroi, acesta fiind primul transfer al iernii pentru gruparea ros-albastra.

„Habibou este primul jucator pe care Steaua il transfera in aceasta iarna. Ne-am inteles si cu el, si cu clubul. Jucatorul va fi prezent la reunirea lotului, in 8 ianuarie. Va veni in tara la 7 ianuarie si va semna un contract pe 5 ani”, a declarat presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala.

Habib Habibou (1,92 metri, 80 de kilograme) s-a nascut la 16 aprilie 1987, in Franta. El este un jucator format la gruparea franceza Paris Saint-Germain, de unde a fost achizitionat de Charleroi in 2005. In intervalul ianuarie – iunie 2007, Habibou a fost imprumutat la formatia Tubize, din liga a doua belgiana, si a marcat 12 goluri in 11 meciuri, iar la inceputul acestui sezon a revenit la Charleroi.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: