Primul Centru Naţional Olimpic din România dedicat handbaliştilor juniori a fost lansat la Bucureşti

Primul Centru Naţional Olimpic din România dedicat handbaliştilor juniori a fost înfiinţat la Bucureşti, printr-un parteneriat al COSR şi FR Handbal.

“Este un moment deosebit de important, în special pentru handbalul de la noi din ţară, care are o bogată istorie, cu patru titluri de campioni mondiali, un palmares onorant, care ne obligă pe cei care vrem să facem performanţă. Alexandru Dedu mi-a spus că antrenorul naţionalei Xavi Pascual i-a transmis că dacă Spania ar fi avut generaţia asta de tineri handbalişti la masculin, zece ani nu ar fi avut probleme. Deci oamenii care vor să susţină tineri sunt bineveniţi”.

Primul Centru Naţional Olimpic din România dedicat handbaliştilor juniori a fost înfiinţat la Bucureşti, printr-un parteneriat al COSR şi FR Handbal.

La acţiune au participat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şeful FRH, Alexandru Dedu, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, precum şi Daniel Mălăelea, director al Colegiului Tehnic Media Bucureşti.

De asemenea, în cadrul evenimentului, FR Handbal a fost semnat un parteneriat cu Primăria Sector 1 Bucureşti, în vederea reabilitării Sălii ”Lucian Grigorescu” din cadrul Complexului Sportiv Floreasca.

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...