Primul campionat de baschet 3×3 online: eSport Arena Streetball e gata de start

Primul campionat de baschet 3×3 online eSport Arena Streetball va debuta la finalul lunii august.

Patru etape regulate și un turneu Master, care va reuni cei mai buni jucători vor alcătui competiția susținută de către Raiffeisen Bank și Mastercard.

Gamerii vor avea posibilitatea să controleze superstaruri din liga profesionistă nord-americană precum LeBron James, Giannis Antetokounmpo, James Harden sau Kawhi Leonard pe modul Blacktop din jocul NBA2k20, iar competiția este deschisă atât utilizatorilor de Playstation cât și celor de Xbox One.

Cele patru turnee sunt programate după cum urmează: 26-30 august, 23-27 septembrie, 21-25 octombrie și 25-29 noiembrie, urmând ca turneul Master să se desfășoare la începutul lunii decembrie.

Înscrierile pentru primul turneu încep luni, 24 august, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro și se vor încheia marți, 25 august, la ora 22.00. Nu există o limită de participanți. Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu outfit complet Nike oferit de către magazinele GRID, care va consta în: încălțăminte, pantaloni, tricou și un accesoriu și de asemenea vor primi periferice de gaming pentru calculatoare oferite de către Aqirys și Marvo.

Meciurile din fazele finale vor fi transmise în direct pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, iar cei care urmăresc partidele online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei.

eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3×3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3×3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării.

Campionatul eSport Arena Streetball este susținut de către Raiffeisen Bank și Mastercard și organizat cu sprijinul Tissot, Grid, Aqirys, Marvo și 2K Sports.

 

 

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...