PRIMERA DIVISION/ Villarreal, gratis pentru someri

0
126

Nu doar guvernele iau măsuri de protecţie socială. “Submarinul Galben” a anunţat că le va oferi fanilor săi care au rămas fără locuri de muncă, bilete gratuite

Într-o mişcare fără precedent în lumea fotbalului, Villarreal a anunţat că le va permite abonaţilor săi care şi-au pierdut locul de muncă accesul gratuit în sezonul viitor. Preşedintele valencienilor, Fernando Roig, doreşte ca prin acest gest să vină în ajutorul suporterilor victime ale crizei economice mondiale. “Abonaţii care sunt şomeri vor intra fără bani la meciurile de anul viitor. Avem în minte larga acoperire socială a clubului şi vrem ca cei care au avut ghinionul de a-şi pierde slujbele să poată urmări în continuare fotbal pe El Madrigal”, a spus Roig.

Preşedintele “Submarinului Galben” a dezvăluit şi că planul este realizat prin colaborarea oficialilor, antrenorilor, jucătorilor şi sponsorilor echipei. Iniţiativa a fost lăudată şi de atacantul Joseba Llorente:

“Suntem dornici să ne implicăm deoarece este o idee bună pe aceste vremuri. Sunt mulţi oameni fără serviciu şi ar fi păcat să nu poată veni la stadion din acest motiv”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here