Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Primera Division/ Socul etapei: Sevilla – Barcelona

În 2006 a fost finala Supercupei Europei, acum este o confruntare de tradiţie contînd pentru a douăzeci şi treia etapă a Primerei Division. Derby-ul Sevilla – Barcelona poate însemna sfîrşitul speranţelor la titlu ale „extratereştrilor”, dar şi rămînerea lui Messi & Co. în coasta liderului Real Madrid. Aceasta este deja a patra ciocnire a sezonului dintre cele două grupări, după cea din tur (2-1 pe „Camp Nou” pentru Barça) şi „dubla” din sferturile Cupei Regelui, în care tot catalanii s-au impus, graţie golului marcat în deplasare de Thierry Henry.

Dorinţa de revanşă este aşadar principalul stimulent al andaluzilor, care n-au reuşit deloc să îşi depăşească rivalii în actuala stagiune. Trupa lui Manolo Jimenez are la activ o serie absolut impresionantă pe propriul teren în ultimele luni – n-a mai pierdut în toate competiţiile din noiembrie – şi speră să repete prestaţia de anul trecut, cînd a luat contra Barcei toate cele trei puncte, scor 2-1.

„Războiul” psihologic dinaintea derby-ului a fost declanşat de Barcelona, care, potrivit cotidianului „El Mundo Deportivo”, şi-a manifestat intenţia de a-l transfera pe fundaşul dreapta al Sevillei, Dani Alves.

Acum trei ani, Barça zdrobea Sevilla pe „Ramon Sanchez Pizjuan” cu 4-0, însă aceea avea să fie ultima izbîndă a sa pe terenul „alb-roşiilor”.

Istoricul ultimelor cinci dueluri FC Sevilla – FC Barcelona:

FC Sevilla 2 – 1 FC Barcelona (2006/2007)
FC Sevilla 3 – 2 FC Barcelona (2005/2006)
FC Sevilla 0 – 4 FC Barcelona (2004/2005)
FC Sevilla 0 – 1 FC Barcelona (2003/2004)
FC Sevilla 0 – 0 FC Barcelona (2002/2003)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: