PRIMERA DIVISION/ Se revanseaza cele doua mari?

Şi în runda cu numărul doi toţi ochii vor fi aţintiţi pe Barcelona şi Real Madrid, mai ales după ce acestea au călcat strîmb în etapa inaugurală.

Ca o scurtă recapitulare a evenimentelor recente, Real Madrid a capotat pe “Estadio Riazor” în faţa lui Deportivo, mărind la optsprezece ani intervalul de cînd nu s-a mai impus în Galicia. Eşecul din prima etapă nu a fost digerat prea bine de campioni, pentru care urmează acum primul meci în faţa propriilor suporteri în noul sezon, împotriva Numanciei. Germanul Schuster se plînge de subţirimea atacului (“M-am uitat pe banca de rezerve şi nu era nici un atacant acolo”), însă asta nu l-a împiedicat să îl dea pe Robinho la Manchester City pentru 40 de milioane de euro. Şi cum Villa nu a mai ajuns pe “Bernabeu”, cel puţin pînă în ianuarie Real s-a ars. Numancia a bătut Barca în deschiderea noii ediţii, aşa că de ce n-ar lua măcar un punct şi în capitală?

De cealaltă parte, formaţia “blaugrana” se pregăteşte pentru vizita lui Racing Santander pe “Camp Nou”. Şi ea e fără punct, dar are infinit mai multe posibilităţi de exprimare decît Real. Racing a remizat cu Sevilla, joacă în Europa, şi nu este o victimă sigură. Şi în sezonul precedent a existat echilibru, cele două dispute producînd un singur gol. Se anunţă un duel aprig între echipa lui Sepsi şi cea a lui Messi. Aflaţi părerea internaţionalului nostru despre acest meci citind coloana din stînga.

FOTO: Hleb (Barcelona, dreapta) a rămas dator supă prima etapă

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...