PRIMERA DIVISION/ Se revanseaza cele doua mari?

0
134

Şi în runda cu numărul doi toţi ochii vor fi aţintiţi pe Barcelona şi Real Madrid, mai ales după ce acestea au călcat strîmb în etapa inaugurală.

Ca o scurtă recapitulare a evenimentelor recente, Real Madrid a capotat pe “Estadio Riazor” în faţa lui Deportivo, mărind la optsprezece ani intervalul de cînd nu s-a mai impus în Galicia. Eşecul din prima etapă nu a fost digerat prea bine de campioni, pentru care urmează acum primul meci în faţa propriilor suporteri în noul sezon, împotriva Numanciei. Germanul Schuster se plînge de subţirimea atacului (“M-am uitat pe banca de rezerve şi nu era nici un atacant acolo”), însă asta nu l-a împiedicat să îl dea pe Robinho la Manchester City pentru 40 de milioane de euro. Şi cum Villa nu a mai ajuns pe “Bernabeu”, cel puţin pînă în ianuarie Real s-a ars. Numancia a bătut Barca în deschiderea noii ediţii, aşa că de ce n-ar lua măcar un punct şi în capitală?

De cealaltă parte, formaţia “blaugrana” se pregăteşte pentru vizita lui Racing Santander pe “Camp Nou”. Şi ea e fără punct, dar are infinit mai multe posibilităţi de exprimare decît Real. Racing a remizat cu Sevilla, joacă în Europa, şi nu este o victimă sigură. Şi în sezonul precedent a existat echilibru, cele două dispute producînd un singur gol. Se anunţă un duel aprig între echipa lui Sepsi şi cea a lui Messi. Aflaţi părerea internaţionalului nostru despre acest meci citind coloana din stînga.

FOTO: Hleb (Barcelona, dreapta) a rămas dator supă prima etapă