Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Primera Division: Real a intrat din nou in cursa pentru titlu

Real Madrid a reuşit şi ea unul din cele mai bune meciuri din acest sezon de Primera, echipa lui Fabio Capello învingând cu 2-0 pe Osasuna, goluri Raul (foto) şi Robinho, după un meci dominat copios de gazde care au mai ratat alte şase-şapte mari ocazii de a înscrie.

Real s-a apropiat astfel la numai două puncte de lidera FC Barcelona şi la un singur punct de FC Sevilla, echipă ce a pierdut două puncte importante acasă cu Racing Santander, scor final 0-0, semn că lupta pentru titlu în Primera începe să devină din ce în ce mai dramatică.

Cu Cosmin Contra integralist, cu o evoluţie bună şi un cartonaş galben la activ, Getafe a pierdut cu 0-2 deplasarea de la Mallorca şi se află acum la opt puncte de calificarea într-o cupă europeană, distanţă greu de remontat.

În celelalte partide de duminică, Espanyol a învins pe Real Sociedad cu 1-0, Levante şi Betis şi-au împărţit punctele după un 1-1, La Coruna a învins pe Gimnastic cu 1-0, iar Atletico Madrid s-a impus cu 1-0 la Villarreal.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: