PRIMERA DIVISION/ Juan Carlos Valeron: Dupa 1098 de zile…

Juan Carlos Valeron are motive să zâmbească după ce a revenit în echipa lui Deportivo la Coruna la capătul unui coşmar care părea interminabil

3 ani presăraţi cu accidentări şi recidive au fost daţi uitării când Valeron, unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi ai Europei la începutul mileniului, a intrat şi a jucat 90 de minute contra lui Real Madrid, pe 25 ianuarie. A fost o dată cu atât mai specială, cu cât aproape a coincis cu ziua în care s-a dezlănţuit iadul.

Pe 22 ianuarie 2006, într-un meci pe “Riazor” cu Mallorca, Valeron s-a accidentat la genunchiul stâng. Verdictul, necruţător: ruptură a ligamentelor încrucişate.

Revenit într-un amical în presezon, fotbalistul a “cedat” iar, şi după o nouă absenţă care s-a prelungit până în 2007, a intrat încă o dată “sub bisturiu”. Era a treia operaţie în doi ani.

Printr-o tărie de caracter remarcabilă, fostul internaţional spaniol nu a renunţat, chiar dacă retragerea îl aştepta la colţ, iar acum vrea să contribuie la renaşterea lui Depor. “Cred că îmi pot redescoperi forma de odinioară. Însă după o asemenea absenţă, evident că am nevoie de ceva timp”.

Deşi va împlini în iunie 34 de ani, Valeron vrea să joace cât mai mult. E şi normal, mai ales că a fost privat de poate cei mai rodnici ani ai carierei.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...