Prețul biletelor la meciurile României din Liga Națiunilor, cu Finlanda și Bosnia!

Siteul frf.ro arată prețul biletelor la meciurile cu Finlanda și Bonsia din Liga Națiunilor.

FINLANDA – ROMÂNIA

Prețul unui tichet este de 171 de lei (35 euro), iar data limită pentru achiziționarea biletelor la partida de la Helsinki este joi, 15 septembrie, ora 23:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face prin e-mail, în format e-ticket.

Suporterii sunt rugați să consulte periodic site-ul Ministerului Afacerilor Externe pentru noutăți privind condițiile de călătorie în Finlanda.

ROMÂNIA – BOSNIA ȘI HERȚEGOVINA

Prețul unui tichet este de 25 de lei la peluze și 60 de lei la tribune.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor „Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate” anunță frf.ro.

  • „După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheș la echipa de club, staff-ul naționalei a decis să îl cheme pe fundașul Universității Craiova, Bogdan Mitrea. Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa națională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020”
  • „Din cei 27 de jucători convocați la această acțiune, Daniel Boloca, mijlocașul lui Frosinone, este singurul fotbalist care se află la prima convocare. Născut și crescut în Italia, Boloca este un produs al academiei de fotbal a clubului Juventus Torino. Azi, Daniel a pozat în premieră în tricoul echipei naționale. Deși nu stăpânește perfect limba română, acesta a transmis un mesaj suporterilor: “E minunat să mă aflu aici, voi da absolut totul. E o onoare pentru mine!”
  • Sursa frf.ro

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...