Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Presa iberica se asteapta la un meci greu pentru Sevilla

Presa spaniolă este sigură că FC Sevilla nu va avea meci uşor la Bucureşti împotriva echipei care a eliminat în ultimii doi ani din Europa pe Valencia şi pe Betis. O echipă mare în calea campioanei, titrează As, în timp ce El Mundo Deportivo este sigur că publicul din Ghencea va constitui un infern pentru iberici.

Sub titlul „O echipă mare în calea campioanei”, cotidianul madrilen As notează că Steaua este una dintre cele mai titrate echipe de pe continent şi anticipează că roş-albaştrii vor începe jocul în forţă, iar primele 20 de minute vor fi cele mai periculoase pentru spanioli.

El Mundo Deportivo titrează „Infernul român nu o sperie pe Sevilla” şi susţine că peste 30.000 de oameni vor umple până la refuz stadionul pentru a-şi purta favoriţii spre victorie. O atmosferă care nu îi sperie pe jucătorii Sevillei, convinşi că vor câştiga.

Site-ul oficial al deţinătoarei Cupei UEFA crede că Sevilla revoluţionează Bucureştiul. Biletele s-au terminat de aproape două săptămâni, iar Bucureştiul va fi paralizat timp de 90 de minute. De câteva săptămâni se vorbeşte numai de Sevilla, scriu responsabilii paginii de web a clubului iberic.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: