Presa din “Ducat”: Misiune facila pentru Romania

0
112

Ziarul Le Quotidien a notat că reprezentativa Luxemburgului a fost o pradă uşoară pentru naţionala României în meciul disputat miercuri la Piatra Neamţ, scor 3-0 pentru “tricolori”, în grupa G a preliminariilor CE 2008.

“E o altă lume”, a titrat Le Quotidien. “Luxemburg s-a înclinat în România. Mutsch, Bigard sau Hoffmann au fost o pradă uşoară pentru România”, a scris sursa citată.

“România, în cea mai bună dispoziţie”, a titrat cotidianul Wort. “Gazdele au demonstrat diferenţa de clasă care separă cele două reprezentative. Luxemburg se poate considera norocoasă că nu a pierdut la un scor mai mare. Jucătorii luxemburghezi au trebuit să recunoască superioritatea adversarilor. România a fost pornită să arate de la bun început cine este stăpânul. Mutu a creat pericol iar şi iar, alături de Zicu şi Niculae creând furtună. Presiunea românilor nu s-a diminuat pe parcursul partidei, iar aceştia au profitat de erorile copilăreşti ale oaspeţilor. Luxemburg a devenit o minge pentru România, pe care au lăsat-o să se plimbe. Suferinţa Luxemburgului s-a terminat abia în ultimul minut, după golul lui Marica”, a scris publicaţia amintită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here