Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PREMIER LEAGUE/ Sa inceapa spectacolul!

Microbiştii englezi dar şi iubitorii fotbalului adevărat din toate colţurile planetei îşi vor aţinti ochii la acest final de săptămână spre debutul unei noi ediţii din Premier League

Atinşi în mare măsură de criza economică, britanicii îşi îneacă amarul în bere şi fotbal, două ingrediente care fac casă bună împreună! Ţara care a inventat fotbalul zâmbeşte parcă din nou în acest week-end. Este prima etapă a sezonului din Premier League, o competiţie maraton care se va întinde pe durata a 38 de runde şi nu se va opri nici măcar în perioada sărbătorilor de iarnă. Triplă campioană consecutivă, Manchester United porneşte cu prima şansă la cucerirea trofeului şi în acest sezon. „Diavolii- roşii” i-au pierdut totuşi pe magnifi cul Cristiano Ronaldo şi pe argentinianul minune Carlos Tevez, lucru ce le dă puţin curaj rivalelor. „United a pierdut doi jucători mari şi nu va fi la fel de puternică precum în sezonul trecut. Acest lucru lasă adversarilor mai multe şanse să-i depăşească”, a spus vârful lui Chelsea, Nicolas Anelka.

De altfel, chiar tehnicianul campioanei, Sir Alex Ferguson recunoaşte că trupa lui Abramovici se anunţă un contracandidat serios la titlu în acest an. „În opinia mea, Chelsea reprezintă principalul pericol pentru United. Venirea lui Ancelotti a schimbat total modul de joc al celor de la Chelsea. Liverpool a avut probabil cel mai bun sezon al lor din ultimii 20 de ani, în ediţia precedentă a Premier League şi cu toate astea au terminat la patru puncte în spatele nostru. Va fi greu pentru ei să repete prestaţia din campionatul trecut, şi cu atât mai greu s-o îmbunătăţească”, a comentat tehnicianul scoţian referitor la principalele pretendente la titlu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra:

Campionate externe

PREMIER LEAGUE/ Sa inceapa spectacolul!

Echipele care domină de câţiva ani fotbalul englez, Manchester United şi Chelsea Londra, se vor confrunta în prima etapă din 2009 într-un derby incendiar

Finalistele ediţiei trecute a Ligii Campionilor, Manchester United şi Chelsea Londra, se întîlnesc în această rundă din Premier League. Cele două mari rivale sînt totodată ultimele două formaţii care au triumfat în campionatul intern. Manchester United şi Chelsea au dominat cu autoritate fotbalul din Albion în ultimii trei ani, monopolizînd primele două locuri ale clasamentului.

Nu este însă doar un duel pe plan sportiv, ci şi ciocnirea a doi titani din domeniul financiar. Ambele formaţii se clasează în rîndul celor mai bogate 10 grupări din lume. Clubul Manchester United este lider, cu 1,8 miliarde de lire sterline, în timp ce echipa patronată de miliardarul Roman Abramovici ocupă locul 8, cu o valoare cifrată la 764 de milioane de lire sterline.

Deşi ne aflăm doar la jumătatea sezonului în Premier League, derby-ul dintre „diavolii-roşii” şi Chelsea ar putea fi decisiv în bătălia pentru titlu, în contextul în care cele două formaţii merg cap la cap în campionat. Trupa lui Sir Alex Ferguson este cotată uşor favorită (2.30 /1) la casele de pariuri prin prisma avantajului terenului propriu. În tur, pe „Stanford Bridge”, meciul s-a încheiat la egalitate. United a deschis atunci scorul în minutul 10 prin sud-coreanul Park Ji Sung, iar rezerva Salomon Kalou a punctat pentru 1-1 cu zece minute înainte de finalul meciului.

Ultimul succes al lui Chelsea pe „Old Trafford” datează din 2005, când echipa antrenată la acea vreme de Jose Mourinho reuşea o victorie de prestigiu cu 3-1.

Citeste mai multe!