Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PREMIER LEAGUE/ Redknapp spera sa salveze pe Tottenham

La cei 61 de ani ai săi, veteranul Harry Redknapp va trăi cea mai mare provocare a carierei sale de technician. Roşcovanul care antrenează de un sfert de secol are ingrata postură să redreseze pe Tottenham Hotspur, echipă care traversează cel mai prost start de sezon din istoria clubului. Cîştigător al Cupei Angliei în sezonul trecut cu Portsmouth, Redknapp a pregătit pînă acum formaţii de mîna a doua din Premier League, cu care a reuşit însă rezultate onorabile.

Născut în capitala Angliei, Harry Redknapp a fost în copilărie un fan al celor de la Arsenal, marea rivală a noii sale echipe, Tottenham Hotspur. „Cunosc istoria lui Tottenham, este un club foarte mare. Am jucat aici la juniori cînd aveam 11-12 ani, deci sînt deja un om de al casei”, a spus Redknapp în apărarea sa. În biografia noului tehnician al lui Tottenham mai se găsesc şi alte amănunte inedite. Harry Redknapp l-a antrenat pe fiul său, Jamie Redknapp, la Bournemouth şi Southampton, iar celebrul Frank Lampard este nepotul său. Anul trecut, veteranul tehnician a fost protagonistul unui scandal imens. Acuzat de implicarea sa în cîteva blaturi, Redknapp a fost săltat de poliţia engleză din apartamentul său ca un infractor de rînd şi chemat la audieri. Ulterior, tehnicianul a fost scos de sub acuzaţie şi a intentat proces poliţiei pentru comportament abuziv.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: