Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PREMIER LEAGUE/ Dresaj de tigri in ”Teatrul Viselor”?

Porecliţi „tigrii” de propriii suporteri, fotbaliştii nou-promovatei Hull City vor încerca să demonstreze pe „Old Trafford”, în faţa lui Manchester United, că rezultatele foarte bune din acest debut de sezon nu au fost doar o întîmplare

După un start excelent la prima participare în Premier League din istoria clubului, „tigrii” de la Hull City se vor deplasa, la finalul săptămînii, în bîrlogul „diavolilor roşii”, teren unde îşi vor testa forţele cu trupa de vedete a lui Sir Alex Ferguson. Chiar dacă duelul pare unul disproporţionat la prima vedere, oaspeţii au anunţat deja că vor aborda cu multă încredere partida, succesul cu 2-1 de pe „Emirates Stadium”, în faţa lui Arsenal, înregistrat acum cîteva etape, dîndu‑le aripi „tigrilor”.

O altă confruntare interesantă va avea loc pe „White Hart Lane”, acolo unde Tottenham speră să spele din imaginea ruşinoasă lăsată în acest sezon printr-o victorie în faţa lui Liverpool, echipă pe care nu au mai învins-o pe propriul teren de cinci ani. Dintre toate echipele cu pretenţii la titlu de campioană, Chelsea are teoretic cea mai uşoară sarcină. Vicecampionii vor da piept, pe „Stamford Bridge”, cu Sunderland, formaţie pe care au învins-o în ultimele şapte meciuri directe. Singurul obstacol în realizarea victoriei cu numărul opt pare mai degrabă a fi dorinţa managerului oaspeţilor, Roy Keane, de a oferi un sprijin indirect în lupta pentru titlu formaţiei sale de suflet, Manchester United. Chiar dacă englezii nu au auzit probabil de celebra cooperativă mioritică, tradiţia meciurilor dintre Everton şi Fulham ar putea da totuşi uşor de bănuit cîrcotaşilor. Cele două formaţii şi-au împărţit frăţeşte victoriile din 2000 încoace, fiecare dintre combatante cîştigînd toate partidele de pe teren propriu. Mai mult, culmea ironiei, confruntarea din 2004 din Cupa Angliei s-a încheiat indecis după 180 minute de joc regulamentare, fiind nevoie de prelungiri în meciul retur pentru a desemna cîştigătoarea. Dacă ar fi să ne luăm aşadar după tradiţie, Everton ar trebuie teoretic să se impune lejer şi în acest weekend.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: